Error OMDB

Rudi Carrell Show

Rudi Carrell Show

Rudi Carrell presenteerde dit showprogramma en het werd door de VARA uitgezonden van 1961 tot 1968. “De Rudi Carrell Show” volgde op een radio programma van de AVRO met Rudi Carrell. De show werd maandelijks uitgezonden en bevatte diverse liedjes, sketches (zoals de sketch over een onbewoond eiland met Carrell als Robinson Crusoe, hier is hij met zijn aap Vrijdag en hij krijgt dan bezoek van een zeemeermin) en gesprekken met gasten. In de show zagen we ook vaak Bas en Aad van Toor (The Crocksons) die we nu beter kennen als Bassie en Adriaan.

Rudi Carrell Show op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Rudi Carrell Show? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Rudi Carrell Show

Rudi Carrell Show DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Rudi Carrell Show?

koop DVD/Blu ray

Rudi Carrell Show YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Rudi Carrell Show bekijken? Bekijk op YouTube diverse Rudi Carrell Show filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Rudi Carrell Show

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Rudi Carrell Show. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.