Zoeken

Prijs je rijk

Prijs je Rijk was een Spelletjesprogramma met de presentator Fred Oster. Er werden 4 kandidaten uit het publiek gekozen en zij moesten zo goed mogelijk de prijs van diverse artikelen / producten raden. De kandidaat met het beste gevoel voor de winkelprijs van producten kon uiteindelijk een vakantiereis winnen. Het programma was een Nederlandse versie van het Amerikaanse programma “The price is right” en het was ook een quiz onderdeel in het programma Wie-Kent-Kwis (ook met Fred Oster). Het programma werd uitgezonden tussen 1986 en 1988. Vanaf 1989 had RTL 4 hetzelfde spel in hun programmering maar dan onder de naam “Prijzenslag” en dit werd gepresenteerd door Hans Kazàn.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Prijs je rijk

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Prijs je rijk. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Prijs je rijk op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Prijs je rijk? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Prijs je rijk

Prijs je rijk DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Prijs je rijk?

koop DVD/Blu ray

Prijs je rijk YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Prijs je rijk bekijken? Bekijk op YouTube diverse Prijs je rijk filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Prijs je rijk? Laat je reactie achter!

Reacties