Prijs je rijk

Prijs je Rijk was een Spelletjesprogramma met de presentator Fred Oster. Er werden 4 kandidaten uit het publiek gekozen en zij moesten zo goed mogelijk de prijs van diverse artikelen / producten raden. De kandidaat met het beste gevoel voor de winkelprijs van producten kon uiteindelijk een vakantiereis winnen. Het programma was een Nederlandse versie van het Amerikaanse programma “The price is right” en het was ook een quiz onderdeel in het programma Wie-Kent-Kwis (ook met Fred Oster). Het programma werd uitgezonden tussen 1986 en 1988. Vanaf 1989 had RTL 4 hetzelfde spel in hun programmering maar dan onder de naam “Prijzenslag” en dit werd gepresenteerd door Hans Kazàn.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Prijs je rijk

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Prijs je rijk. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Prijs je rijk op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Prijs je rijk? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Prijs je rijk

Prijs je rijk DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Prijs je rijk?

Topvermaak Met - Als Je Lacht Dan Ben Je Rijk (DVD)
Topvermaak Met - Als Je Lacht Dan Ben Je Rijk (DVD) (Films en series)
'Topvermaak met' presenteert 'Als je lacht dan ben je rijk'. Volkstoneel over het wel en wee in een Amsterdamse volksbuurt in de jaren '30: een vrouw die haar man verlaat omdat hij aan de drank is, ee...
3133Films & Series


€ 10,99
Toon product
Hollandse Klassiekers  - Als je lacht Dan Ben Je Rijk
Hollandse Klassiekers - Als je lacht Dan Ben Je Rijk (Films en series)
Een dvd die plezier bezorgt...
3133Films & Series
53445Dvd
53489Komedie


€ 49,95
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Prijs je rijk YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Prijs je rijk bekijken? Bekijk op YouTube diverse Prijs je rijk filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant