Petticoat

Uitgebracht op 24 Nov 2016 met acteurs: Abbey Hoes, Hajo Bruins, Alex Hendrickx (imdb cijfer: 7.5)

pattie_jagersma__abbey_hoes__006_-_pief_weyman_carousel_missed-1479745294Geen serie van vroeger maar wel een serie over vroeger en geheel in oude sfeer (het speelt zich af in de jaren 50). Petticoat is een nieuwe Nederlandse dramaserie (uit 2016) met daarin diverse liedjes van componist Henny Vrienten (bekend van de pop groep Doe Maar). De serie is gebaseerd op de gelijknamige musical van Joop van den Ende (musical was speciaal geschreven voor Chantal Janzen). Omroep Max brengt met deze serie weer ouderwetse gezelligheid op de televisie.

Het verhaal in deze serie gaat over de dromende Patricia Jagersma (in het kort “Pattie” gespeeld door Abbey Hoes) uit Groningen. Patty’s droom is zangeres worden. Ze woont met haar vader op het platteland en is daar helemaal klaar mee en vertrekt naar de grote stad om daar te kunnen zingen. Pattie moet echter ontdekken met vallen en opstaan dat het nog niet zo eenvoudig is om haar droom te realiseren.

freek-bartelshajobruins

Naast Abbey Hoes zien we onder andere ook Hajo Bruins, Freek Bartels, Marlijn Weerdenburg, Martijn Fischer en Anneke Blok in de serie.

Petticoat gemist

npo-logoDe serie wordt op dit moment iedere donderdag uitgezonden op de publieke zenders door de KRO-NCRV. Dat is goed nieuws want je kunt zodoende de serie ook via Uitzending gemist kijken. Aflevering van Petticoat terug zien? Dat kan via npo.nl.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Petticoat

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Petticoat. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Petticoat op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Petticoat? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Petticoat

Petticoat DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Petticoat?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Petticoat

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Petticoat (uitgebracht op: 24 Nov 2016).

Petticoat

Petticoat YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Petticoat bekijken? Bekijk op YouTube diverse Petticoat filmpjes.

Misschien ook interessant