Petticoat

pattie_jagersma__abbey_hoes__006_-_pief_weyman_carousel_missed-1479745294Geen serie van vroeger maar wel een serie over vroeger en geheel in oude sfeer (het speelt zich af in de jaren 50). Petticoat is een nieuwe Nederlandse dramaserie (uit 2016) met daarin diverse liedjes van componist Henny Vrienten (bekend van de pop groep Doe Maar). De serie is gebaseerd op de gelijknamige musical van Joop van den Ende (musical was speciaal geschreven voor Chantal Janzen). Omroep Max brengt met deze serie weer ouderwetse gezelligheid op de televisie.

Het verhaal in deze serie gaat over de dromende Patricia Jagersma (in het kort “Pattie” gespeeld door Abbey Hoes) uit Groningen. Patty’s droom is zangeres worden. Ze woont met haar vader op het platteland en is daar helemaal klaar mee en vertrekt naar de grote stad om daar te kunnen zingen. Pattie moet echter ontdekken met vallen en opstaan dat het nog niet zo eenvoudig is om haar droom te realiseren.

freek-bartelshajobruins

Naast Abbey Hoes zien we onder andere ook Hajo Bruins, Freek Bartels, Marlijn Weerdenburg, Martijn Fischer en Anneke Blok in de serie.

Petticoat gemist

npo-logoDe serie wordt op dit moment iedere donderdag uitgezonden op de publieke zenders door de KRO-NCRV. Dat is goed nieuws want je kunt zodoende de serie ook via Uitzending gemist kijken. Aflevering van Petticoat terug zien? Dat kan via npo.nl.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Petticoat

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Petticoat. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Petticoat op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Petticoat? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Petticoat

Petticoat DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Petticoat?

Petticoat - Seizoen 1
Petticoat - Seizoen 1 (Films en series)
Pattie leeft samen met haar vader is het saaie Groningen. ze is het platteland helemaal beu en wacht haar kans af om naar de grote stad te gaan om zangeres te worden.. Ze besluit haar vader en haar go...
3133Films & Series
53445Dvd
53487Kinderen & Familie


€ 14,95
Toon product
Operation Petticoat
Operation Petticoat (Films en series)
Dit is de komische DVD van Operation Petticoat (Import). Dit artikel bevat geen Nederlandse ondertiteling....
3133Films & Series
53445Dvd


€ 20,00
Toon product
Petticoat - Seizoen 1 (DVD)
Petticoat - Seizoen 1 (DVD) (Films en series)
Samen met haar vader woont Pattie in een klein dijkhuisje op het Groningse platteland. Haar allergrootste droom is om een succesvolle zangeres te worden. Als op een dag de bus van de beroemde Nederlan...
3133Films & Series
53445Dvd
53483Drama


€ 27,99
Toon product
Operation Petticoat
Operation Petticoat (Films en series)
Import zonder ondertiteling!...
3133Films & Series
53445Dvd
53489Komedie


€ 29,95
Toon product
Guns Of Fort Petticoat
Guns Of Fort Petticoat (Films en series)
Let Op: Dit is een import artikel zonder Nederlandstalige ondertiteling....
3133Films & Series
53445Dvd


€ 29,99
Toon product
Unternehmen Petticoat
Unternehmen Petticoat (Films en series)
Unternehmen Petticoat is een DVD....
3133Films & Series
53445Dvd


€ 36,19
Toon product
Iron Petticoat
Iron Petticoat (Films en series)
Iron Petticoat Katharine Hepburn en Bob Hope in een Romantische Komedie ,tegen de achtergrond van de koude oorlog,Hepburn speelt de Russische pilote Vinka Kovelenko Die met haar vliegtuig de oversteek...
3133Films & Series
53445Dvd
53483Drama


€ 6,78
Toon product
The Iron Petticoat (1956)
The Iron Petticoat (1956) (Films en series)
Movie...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 19,90
Toon product
The Guns of Fort Petticoat [Blu-Ray]
The Guns of Fort Petticoat [Blu-Ray] (Films en series)
Union Army deserter, Lt. Hewitt, trains a rag tag band of all-female homesteaders to defend themselves against a Comanche tribe on the warpath....
3133Films & Series
53446Blu-ray
54169Western


€ 25,64
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Petticoat YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Petticoat bekijken? Bekijk op YouTube diverse Petticoat filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant