Zoeken

Oma Hondje

Oma Hondje is een Kindermagazine met Kitty Courbois die de rol speelt van Oma Hondje. Deze oma is, volgens het programma, de liefste oma van de wereld. Tijdens het programma laat oma de leukste animaties en andere filmpjes zien en praat tijdens het aankondigen met haar hondje. Het was een programma van de omroep VPRO en de productie was in handen van Koen Alewijnse (van 2001 tm 2003) en later van Marcia van Deijck (2004 tm 2007).

In de verschillende scenes en programma’s zien we Oma Hondje in een getekende achtergrond van alles meemaken. Zo zien we de oma bijvoorbeeld een keer landen met het vliegtuig op haar zolder, of is ze in het zwembad aan het uitrusten en aan het vertellen, horen we Oma Hondje het liedje ‘Waterstad’ zingen, krijgt oma tijdens Omadag allemaal brillen, is Oma Hondje verkleed als piraat of als clown, etc.

Onderdeel van VPRO Villa Achterwerk. De stijl van Oma Hondje (echte mensen in een getekende achtergrond + filmpjes tonen) komt van het programma “Dag meneer de Koekepeer“. In dezelfde stijl maakte Frans Lasès ook Hé hallo Kobie en Ko.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Oma Hondje

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Oma Hondje. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Oma Hondje op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Oma Hondje? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Oma Hondje

Oma Hondje DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Oma Hondje?

Bekijk Oma Hondje op Videoland

Videoland heeft een zeer groot assortiment van films en series uit zowel binnenland (Nederlands) als ook uit het buitenland. Klik op de knop en kijk of ze Oma Hondje ook aanbieden via hun streaming dienst.

Oma Hondje YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Oma Hondje bekijken? Bekijk op YouTube diverse Oma Hondje filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Oma Hondje? Laat je reactie achter!

Reacties