Murder, She wrote

Uitgebracht op 30 Sep 1984 met acteurs: Angela Lansbury, William Windom, Ron Masak (imdb cijfer: 7.2)

Murder She Wrote DVD hoes seizoen 12Een serie in het genre detective / moord mysterie / wie heeft het gedaan. In de hoofdrol Jessica Fletcher, een gepensioneerde lerares Engels en schrijfster van detective verhalen (Murder she wrote). In de tv serie raakt de schrijfster altijd betrokken bij een moordonderzoek en zij is dan de aangewezen persoon om de zaak op te lossen. We zien in iedere aflevering wisselende contacten tussen Jessica en de politie. Natuurlijk zien we veel politie inspecteurs wat negatief reageren op de aanwezigheid van deze bemoeizuchtige schrijfster. Maar na een tijdje krijgen ze dan toch de indruk dat deze dame wel slimme inzichten heeft. En dan neemt de bereidheid om meer naar haar te luisteren steeds meer toe. Een enkele keer kent een inspecteur haar boeken en zijn ze blij met haar betrokkenheid.

Jessica Fletcher werd gespeeld door de actrice Angela Brigid Lansbury (geboren op 16 oktober 1925 in Londen en overleden op 11 oktober 2022 in Los Angeles USA).

Angela Lansbury in 1966

De serie had ontzettend veel gastrollen en daar zaten een aantal zeer bekende acteurs tussen. Denk bijvoorbeeld aan Dirk Benedict, George Clooney,
Courteney Cox, Leslie Nielsen, Matthew Perry, Tom Selleck (gewoon als Magnum en Jessica Fletcher kwam ook langs in de serie Magnum), etc.

Van de Amerikaanse televisieserie Murder, She Wrote zijn 12 seizoenen gemaakt. Het waren in totaal 265 afleveringen. De serie werd gemaakt en uitgezonden tussen 1984 – 2008.

12 seizoenen Murder she Wrote

Nog een bijzonder feitje over deze serie. Mevrouw Angela Lansbury kreeg namelijk voor haar rol in Murder, She Wrote zelfs 12 keer een Emmy-nominatie. Dat is een record! En nooit heeft ze een Emmy gewonnen wat ook weer een record is!

Vergelijkbare series zijn The Mentalist, Columbo (met Peter Falck), Midsomer Murders, Sherlock, Inspector Morse.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Murder, She wrote

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Murder, She wrote). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Murder, She wrote op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Murder, She wrote? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Murder, She wrote

Murder, She wrote DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Murder, She wrote?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Murder, She wrote

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Murder, She wrote (uitgebracht op: 30 Sep 1984).

Murder, She wrote

Murder, She wrote YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Murder, She wrote bekijken? Bekijk op YouTube diverse Murder, She wrote filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse series jaren 80

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *