Mc Leod’s Daughters

Uitgebracht op 02 Oct 2004 met acteurs: Aaron Jeffery, Rachael Carpani, Simmone Mackinnon (imdb cijfer: 7.3)

McLeod s DaughtersDe Australische televisieserie McLeod’s Daughters was een van de meest succesvolle series op Australische televisie (gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering / episode). De serie werd in 2003 in meer dan 100 landen uitgezonden op tv. McLeods Daughters werd tussen 2001 en 2008 uitgezonden. De tvserie volgt de zussen Claire en Tess. De zusjes erven het boerenbedrijf van hun vader. Tess was vertrokken naar de grote stad. Maar Claire was op de boerderij blijven wonen. De boerderij loopt niet goed en er zijn financiële problemen. De zussen proberen samen om het bedrijf weer op de rails te krijgen. Daarbij delen de vrouwen lief en leed en dat levert een leuke serie op.

Deze serie trouwens niet verwarren met de eveneens Australische serie Sons and Daughters.

Op dit moment (augustus 2018) wordt Mc Leod’s Daughters opnieuw uitgezonden door RTL 8 tussen 18:33 en 19:30 uur. De dramaserie is tot en met seizoen 8 dagelijks (op hetzelfde tijdstip) te zien.

 

 

mcleods daughters

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Mc Leod’s Daughters

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Mc Leod’s Daughters). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Mc Leod’s Daughters op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Mc Leod’s Daughters? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Mc Leod’s Daughters

Mc Leod’s Daughters DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Mc Leod’s Daughters?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Mc Leod’s Daughters

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Mc Leod’s Daughters (uitgebracht op: 02 Oct 2004).

Mc Leod’s Daughters

Mc Leod’s Daughters YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Mc Leod’s Daughters bekijken? Bekijk op YouTube diverse Mc Leod’s Daughters filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *