Herenleed

Uitgebracht op N/A met acteurs: Armando, Cherry Duyns, Johnny van Doorn (imdb cijfer: 7.4)

HerenleedDe serie Herenleed had als ondertitel ‘een programma van weemoed en verlangen’ en bevatte echt absurde humor in de vorm van sketches. Herenleed was een serie televisieprogramma’s en ook theaterprogramma’s. De series werden geschreven en ook gespeeld door Armando (dhr. Dodeweerd) aka Man 1 (Armando als ‘het bescheiden heertje met een bril, hoge schoenen en een te krappe jas’) en Cherry Duyns aka Man 2 (‘de verwaten heer met bolhoed, een sik, opstaande snor, pandjesjas en een horlogeketting’). De allereerst eerste opname van deze serie (met Armando en Cherry) is eigenlijk nooit uitgezonden door de KRO omdat deze omroep er eigenlijk geen raad mee wist. Deze aflevering is later wel uitgebracht in de complete serie DVD’s van deze serie.

Update: De grenzeloze en veelzijdige kunstenaar Herman Dirk van Dodeweerd (Armando) geboren in Amsterdam (18 september 1929) is 1 juli 2018 overleden (in zijn huidige woonplaats, de Duitse plaats Potsdam).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Herenleed

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in Herenleed. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Herenleed op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Herenleed? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Herenleed

Herenleed DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Herenleed?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Herenleed YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Herenleed bekijken? Bekijk op YouTube diverse Herenleed filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *