Zoeken

Herenleed

De serie Herenleed had als ondertitel ‘een programma van weemoed en verlangen’ en bevatte echt absurde humor in de vorm van sketches. Herenleed was een serie televisieprogramma’s en ook theaterprogramma’s. De series werden geschreven en ook gespeeld door Armando (dhr. Dodeweerd) aka Man 1 (Armando als ‘het bescheiden heertje met een bril, hoge schoenen en een te krappe jas’) en Cherry Duyns aka Man 2 (‘de verwaten heer met bolhoed, een sik, opstaande snor, pandjesjas en een horlogeketting’). De allereerst eerste opname van deze serie (met Armando en Cherry) is eigenlijk nooit uitgezonden door de KRO omdat deze omroep er eigenlijk geen raad mee wist. Deze aflevering is later wel uitgebracht in de complete serie DVD’s van deze serie.

Update: De grenzeloze en veelzijdige kunstenaar Herman Dirk van Dodeweerd (Armando) geboren in Amsterdam (18 september 1929) is 1 juli 2018 overleden (in zijn huidige woonplaats, de Duitse plaats Potsdam).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Herenleed

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Herenleed. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Herenleed op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Herenleed? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Herenleed

Herenleed DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Herenleed?

Bekijk Herenleed op Videoland

Videoland heeft een zeer groot assortiment van films en series uit zowel binnenland (Nederlands) als ook uit het buitenland. Klik op de knop en kijk of ze Herenleed ook aanbieden via hun streaming dienst.

Herenleed YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Herenleed bekijken? Bekijk op YouTube diverse Herenleed filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Herenleed? Laat je reactie achter!

Reacties