Zoeken

de Vliegende Non

De vliegende non (originele titel: The Flying Nun) is een Amerikaanse comedy uitgezonden door ABC. Het verhaal is gebaseerd op het boek “The Fifteenth Pelican” uit 1965 geschreven door Tere Rios. De bekende actrice Sally Field speelde de rol van Zuster Bertrille (sister Bertrille). Sally Field had daarvoor in rol gehad in de televisieserie Gidget. Bij het maken van de Vliegende Non serie had Sally Field nog niet de bekendheid die ze een paar jaar later wel kreeg dankzij diverse filmrollen en prijzen die ze daarmee won (Oscar, Emmy). De serie De vliegende non was te zien tussen 1967 en 1970 en bestond uit 83 afleveringen / episodes in totaal. In Nederland zond de AVRO de tv serie “The Flying Nun” uit.

Het verhaal gaat over een non die, dankzij een bijzondere nonskap en een gewicht van slechts 45 kilo, kan vliegen. Dankzij haar vliegkunsten is ze in staat andere te helpen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van de Vliegende Non

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie de Vliegende Non. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

de Vliegende Non op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Vliegende Non? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Vliegende Non

de Vliegende Non DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Vliegende Non?

koop DVD/Blu ray

de Vliegende Non YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Vliegende Non bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Vliegende Non filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van de Vliegende Non? Laat je reactie achter!

Reacties