de Gezusters Kokkel

De Gezusters Kokkel is een komische jeugdserie over de zussen Miep en Agaath Kokkel die veel gasten ontvangen in pension Huize Kokkel. Daarbij is het Miep die de gasten met luxe wil ontvangen. Agaath denkt daar echter anders over en neemt dit niet zo nauw.

In totaal zijn er 10 afleveringen gemaakt. De serie is uitgezonden door de KRO  van 6 januari tot 10 maart 1991. De rol van Agaath Kokkel werd gespeeld door Stef van Eijnde. Miep Kokkel werd gespeeld door Felix Strategier

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van de Gezusters Kokkel

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie de Gezusters Kokkel. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

de Gezusters Kokkel op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Gezusters Kokkel? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Gezusters Kokkel

de Gezusters Kokkel DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Gezusters Kokkel?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

de Gezusters Kokkel YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Gezusters Kokkel bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Gezusters Kokkel filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *