Zoeken

de Gezusters Kokkel

De Gezusters Kokkel is een komische jeugdserie over de zussen Miep en Agaath Kokkel die veel gasten ontvangen in pension Huize Kokkel. Daarbij is het Miep die de gasten met luxe wil ontvangen. Agaath denkt daar echter anders over en neemt dit niet zo nauw.

In totaal zijn er 10 afleveringen gemaakt. De serie is uitgezonden door de KRO  van 6 januari tot 10 maart 1991. De rol van Agaath Kokkel werd gespeeld door Stef van Eijnde. Miep Kokkel werd gespeeld door Felix Strategier

de Gezusters Kokkel op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Gezusters Kokkel? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Gezusters Kokkel

de Gezusters Kokkel DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Gezusters Kokkel?

Afbeeldingen gerelateerd aan de Gezusters Kokkel

Hieronder foto's die iets te maken hebben met de Gezusters Kokkel. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

de Gezusters Kokkel

de Gezusters Kokkel YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Gezusters Kokkel bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Gezusters Kokkel filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van de Gezusters Kokkel? Laat je reactie achter!

Reacties