Zoeken

de Filosoof van Haeghem

Uitgebracht op met acteurs: info niet beschikbaar

De Filosoof van Haeghem was een Belgische zwart wit televisie serie bestaande uit slechts 6 afleveringen. De serie ging over Titten (gespeeld door Romain Deconinck) de die bijnaam “de Filosoof” had en genoot van het leven, een echte levensgenieter. Daarnaast zagen we de broer van Titten met de naam “Naten” (Carlos Van Lancker). De broer was gierig en een beetje zuur maar wilde desondanks gaan trouwen met Coletje (Jenny Tanghe). De broers wonen samen op een boerderij in Oudegem (Hagem) en dat is een deelgemeente van Dendermonde. De serie werd in 1967 uitgezonden door de Belgische omroep BRT.

Naar de roman van Jef Scheirs, geregisseerd door Maurits Balfoort.

Actrice Jenny Tanghe werd vooral bekend van haar rol als Moeder Cent in de serie “Wij, Heren van Zichem van eind” (ook een televisieprogramma bij de BRT).

Acteurs:
Romain Deconinck – Titten
Carlos Van Lancker – Naten
Jenny Tanghe – Coletje (de dorpskwezel, het konijnenwijf)
Luc Tanghe – Patatje
Willy de Swaef – veldwachter

de Filosoof van Haeghem op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Filosoof van Haeghem? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Filosoof van Haeghem

de Filosoof van Haeghem DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Filosoof van Haeghem?

de Filosoof van Haeghem YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Filosoof van Haeghem bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Filosoof van Haeghem filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van de Filosoof van Haeghem? Laat je reactie achter!

Reacties