de Filosoof van Haeghem

De Filosoof van Haeghem met Robert Maes en Jenny TangheDe Filosoof van Haeghem was een Belgische zwart wit televisie serie bestaande uit slechts 6 afleveringen. De serie ging over Titten (gespeeld door Romain Deconinck) de die bijnaam “de Filosoof” had en genoot van het leven, een echte levensgenieter. Daarnaast zagen we de broer van Titten met de naam “Naten” (Carlos Van Lancker). De broer was gierig en een beetje zuur maar wilde desondanks gaan trouwen met Coletje (Jenny Tanghe). De broers wonen samen op een boerderij in Oudegem (Hagem) en dat is een deelgemeente van Dendermonde. De serie werd in 1967 uitgezonden door de Belgische omroep BRT.

Naar de roman van Jef Scheirs, geregisseerd door Maurits Balfoort.

Actrice Jenny Tanghe werd vooral bekend van haar rol als Moeder Cent in de serie “Wij, Heren van Zichem van eind” (ook een televisieprogramma bij de BRT).

Acteurs:
Romain Deconinck – Titten
Carlos Van Lancker – Naten
Jenny Tanghe – Coletje (de dorpskwezel, het konijnenwijf)
Luc Tanghe – Patatje
Willy de Swaef – veldwachter

De Filosoof van Haeghem poster

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van de Filosoof van Haeghem

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie de Filosoof van Haeghem kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

de Filosoof van Haeghem op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Filosoof van Haeghem? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Filosoof van Haeghem

de Filosoof van Haeghem DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Filosoof van Haeghem?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

de Filosoof van Haeghem YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Filosoof van Haeghem bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Filosoof van Haeghem filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *