Zoeken

As the world turns

Uitgebracht op 02 Apr 1956 met acteurs: Colleen Zenk, Kelly Menighan, Don Hastings, Jon Hensley

As the World Turns, afgekort ATWT was in Amerika de langslopende soapserie. Waar de serie in de VS uitgezonden werd op CBS, had RTL Nederland de rechten om dit in Nederland te doen. Ook in Nederland is As The World Turns extreem populair. Er keken per dag ongeveer 750.000 kijkers. De nieuwe uitzending van As The World Turns werd ’s avonds laat uitgezonden op RTL 8, waarna er in de ochtend en late middag erop nog een herhaling werd uitgezonden.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van As the world turns

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie As the world turns. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

As the world turns op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over As the world turns? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: As the world turns

As the world turns DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van As the world turns?

Afbeeldingen gerelateerd aan As the world turns

Hieronder foto's die iets te maken hebben met de serie As the world turns (uitgebracht op: 02 Apr 1956).

As the world turns

As the world turns YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van As the world turns bekijken? Bekijk op YouTube diverse As the world turns filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van As the world turns? Laat je reactie achter!

Reacties