As the world turns

Uitgebracht op 02 Apr 1956 met acteurs: Elizabeth Hubbard, Jon Hensley, Ellen Dolan (imdb cijfer: 6.2)

As the World Turns, afgekort ATWT was in Amerika de langslopende soapserie. Waar de serie in de VS uitgezonden werd op CBS, had RTL Nederland de rechten om dit in Nederland te doen. Ook in Nederland is As The World Turns extreem populair. Er keken per dag ongeveer 750.000 kijkers. De nieuwe uitzending van As The World Turns werd ’s avonds laat uitgezonden op RTL 8, waarna er in de ochtend en late middag erop nog een herhaling werd uitgezonden.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van As the world turns

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in As the world turns? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

As the world turns op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over As the world turns? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: As the world turns

As the world turns DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van As the world turns?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan As the world turns

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie As the world turns (uitgebracht op: 02 Apr 1956).

As the world turns

As the world turns YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van As the world turns bekijken? Bekijk op YouTube diverse As the world turns filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse TV series

Misschien ook interessant