21 Thunder

Uitgebracht op 31 Jul 2017 met acteurs: Stephanie Bennett, Emmanuel Kabongo, Andres Joseph (imdb cijfer: 6.1)

In de wereld van professionele voetballers hecht de voetbalclub veel waarde aan de talenten en sterren onder in het onder-21-team. Deze voetballers zijn de toekomst van de voetbalonderneming. Maar de meeste spelers zullen het nooit redden. 21 THUNDER is het verhaal van de Montreal Thunder U21 ploeg (under 21 team). We volgen de spelers op- en van het veld.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van 21 Thunder

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in 21 Thunder. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Op dit moment geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

21 Thunder op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over 21 Thunder? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: 21 Thunder

21 Thunder DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van 21 Thunder?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan 21 Thunder

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie 21 Thunder (uitgebracht op: 31 Jul 2017).

21 Thunder

21 Thunder YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van 21 Thunder bekijken? Bekijk op YouTube diverse 21 Thunder filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *