21 Thunder

In de wereld van professionele voetballers hecht de voetbalclub veel waarde aan de talenten en sterren onder in het onder-21-team. Deze voetballers zijn de toekomst van de voetbalonderneming. Maar de meeste spelers zullen het nooit redden. 21 THUNDER is het verhaal van de Montreal Thunder U21 ploeg (under 21 team). We volgen de spelers op- en van het veld.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van 21 Thunder

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie 21 Thunder. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

21 Thunder op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over 21 Thunder? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: 21 Thunder

21 Thunder DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van 21 Thunder?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

21 Thunder YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van 21 Thunder bekijken? Bekijk op YouTube diverse 21 Thunder filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *