10 Things I Hate About You

Uitgebracht op 07 Jul 2009 met acteurs: Lindsey Shaw, Meaghan Martin, Ethan Peck (imdb cijfer: 7.2)

Kat en Bianca Straford zijn zussen maar lijken totaal niet op elkaar verder. Kat is een zeer uitgesproken, zelfstandig en feminist. Bianca is veel meer sociaal ingesteld en doet alles om zo populair mogelijk te zijn. Deze tv serie volgt deze Stratford zusjes en hun ervaringen (goede en slechte) op de hoge school en met hun overbeschermende vader. Natuurlijk komt ook de liefde aan bod zoals bij Bianca en haar vriend Cameron die helemaal weg is van haar en Kat heeft een wat gekke relatie met de bad-boy Patrick Verona. De serie 10 Things I Hate About You is losjes afgeleid van de gelijknamige film.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van 10 Things I Hate About You

Bekijk van de serie 10 Things I Hate About You diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

10 Things I Hate About You op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over 10 Things I Hate About You? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: 10 Things I Hate About You

10 Things I Hate About You DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van 10 Things I Hate About You?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan 10 Things I Hate About You

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie 10 Things I Hate About You (uitgebracht op: 07 Jul 2009).

10 Things I Hate About You

10 Things I Hate About You YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van 10 Things I Hate About You bekijken? Bekijk op YouTube diverse 10 Things I Hate About You filmpjes.

Misschien ook interessant