As the world turns

As the World Turns, afgekort ATWT was in Amerika de langslopende soapserie. Waar de serie in de VS uitgezonden werd op CBS, had RTL Nederland de rechten om dit in Nederland te doen. Ook in Nederland is As The World Turns extreem populair. Er keken per dag ongeveer 750.000 kijkers. De nieuwe uitzending van As The World Turns werd ’s avonds laat uitgezonden op RTL 8, waarna er in de ochtend en late middag erop nog een herhaling werd uitgezonden.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van As the world turns

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie As the world turns. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

As the world turns op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over As the world turns? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: As the world turns

As the world turns DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van As the world turns?

As The World Turns Classics
As The World Turns Classics (Films en series)
Het was één van de eerste en meest geliefde series in de geschiedenis van soaps: As the World Turns! Het werd meer dan 54 jaar lang uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS totdat in september 201...


€ 54,99
Toon product
As the World Turns
As the World Turns (Films en series)
As The World Turns is een album van Black Uhuru, uitgebracht in 2018. Het album betreft een rock CD....


€ 26,99
Toon product
Odium - As The World Turns Black (CD)
Odium - As The World Turns Black (CD) (Films en series)
As The World Turns Black is een album van Odium uit 2017 en is uitgebracht onder het label Black Sunset...


€ 19,57
Toon product
As The World Turns
As The World Turns (Films en series)
As The World Turns is een CD (ALBUM) van Lulabelles....


€ 20,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

As the world turns YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van As the world turns bekijken? Bekijk op YouTube diverse As the world turns filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse TV series

Misschien ook interessant