Navigate / search

Soundmixshow

De Soundmixshow was een internationaal televisieprogramma waarin deelnemers live een nummer van een professionele artiest kunnen nazingen. Het is voor het eerst in Nederland uitgezonden, maar is door het grote succes intussen in vele anderen landen overgenomen. De Nederlandse Soundmixshow wordt al jaren gepresenteerd door Henny Huisman, die daarvoor succes had met de Playback Show. Dat programma was vrijwel hetzelfde van opzet als de Soundmixshow, maar de deelnemers hoefden niet zelf te zingen.

Een jury van professionals beoordeelt de prestaties van de deelnemers. Al vanaf het begin had Jacques d’Ancona zitting in die jury. Ook Barrie Stevens maakte lang deel uit van de serie. In 2002 kwam er plotseling een einde aan het programma. Nog hetzelfde jaar werd het opgevolgd door een nieuwe show, Idols.

Een aantal sterren die zijn voortgekomen uit deze show zijn:

  • Marco Borsato (1990)
  • Helmut Lotti (1989)
  • Gerard Joling (1985)
  • Des’Ray Manders (1988)
  • Edsilia Rombley (1996)
  • Glennis Grace (1994)

Themesong Soundmixshow

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Soundmixshow


 

Soundmixshow op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Soundmixshow? Probeer het eens op Wikipedia: Soundmixshow

Soundmixshow DVD's of Blu Rays?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Soundmixshow?

Soundmixshow YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Soundmixshow bekijken? Kijk eens op YouTube Soundmixshow

Wat vind jij van Soundmixshow? Laat je reactie achter!

reacties