Error OMDB

Yakkity Yak

Yakkity Yak

Deze Amerikaanse TV Serie gaat over Yakkity Yak, een 12-jarige Yak, die ervan droomt om een komiek te worden. Hij heeft al een agent dieis een norse bug genaamd Mr Trilobyte. Yakkity is al blij dat hij op een voetbal team als eenmascotte en op een dag hij hoopt dat hij zal grote hit. Hij is bevriend met Keo, die heeft eenananas voor een hoofd. Dat was uit de relatie tussen een pratende ananas en een actrice.Lemony is de redenering stem van de groep. Yakkity woont samen met oma Yak, in de stad van de Onion Falls. Ze huurde een kamer om een ​​kleur veranderende haren wetenschapperbenoemd tot hoogleraar Crazyhair. Hij heeft een robot assistent en dochter genaamd Penelope,een andere vriend van Yakkity’s. Er zijn andere burgers van Onion Falls, met inbegrip heerHighpants, een eigenaar van een snoepwinkel, en Rondo, Lemony’s broer die denkt niet datYakkity grappig is helemaal.

Amerikaanse animatie TV serie over Yakkity, een 12-jarige Yak die ervan droomt om een comedy-acteur te worden. Tijdens school doet hij allerlei optredens voor elk partijtje wat er maar is. Yakkity’s beste vrienden zijn ananashoofd-Keo en Lemony. Zij zijn altijd aan zijn zijde om te helpen, want er gaat nogal eens iets mis.

Yakkity Yak op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Yakkity Yak? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Yakkity Yak

Yakkity Yak DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Yakkity Yak?

koop DVD/Blu ray

Yakkity Yak YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Yakkity Yak bekijken? Bekijk op YouTube diverse Yakkity Yak filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Yakkity Yak

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Yakkity Yak. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.