Wie is de mol?

Uitgebracht op 19 Nov 1999 met acteurs: Art Rooijakkers, Rik van de Westelaken, Angela Groothuizen (imdb cijfer: 8.4)

Wie is de MolHet (van oorsprong Belgische) reality-spelprogramma Wie is de Mol werd voor het eerst in 1999 uitgezonden door de AVRO. In eerste instantie waren de kandidaten onbekende Nederlanders. Vanaf seizoen 5 (in 2005) van WIDM waren de deelnemers bekende Nederlanders. Na 2014 wordt het programma uitgezonden door AVROTROS (de samenvoeging van de omroepen Avro en Tros). In 2013 werd de Gouden Televizier-ring uitgereikt aan “Wie is de Mol?” (ruim 13 jaar na de 1e uitzending).

Wat is Wie is de Mol

“Wie is de Mol?” is een spel waarbij de kandidaten opdrachten uitvoeren (meestal in het buitenland) waarmee ze geld kunnen verdienen. Echter één van de kandidaten is een mol en die heeft een heel ander doel, juist geld zo min mogelijk geld verdienen en dus spelletjes juist verliezen (of verstoren). De andere kandidaten moeten zien te raden wie deze mol is en dat valt nog niet mee. Ook de kijkers van het programma proberen natuurlijk de achterhalen wie deze mol zou kunnen zijn.

De Mol België

Het format / het idee van Wie is de Mol komt uit België. Het programma “De Mol” werd geproduceerd door het Belgische productiehuis Woestijnvis (idee van de programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove). De publieke omroep VRT zond het programma uit in 1999 en direct haalde het programma mooie kijkcijfers. Het programma won in 2000 de prijs “Rose d’Or” op het televisiefestival van Montreux. Naast Nederland wordt het format / het programma in meer dan 50 andere landen uitgezonden.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Wie is de mol?

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Wie is de mol?? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Wie is de mol? op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Wie is de mol?? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Wie is de mol?

Wie is de mol? DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Wie is de mol??

Wie is de Mol - De allerbeste opdrachten
Wie is de Mol - De allerbeste opdrachten (Films en series)
De top negen van de allerbeste opdrachten uit Wie is de Mol in de jaren 1999 tot 2008. Ga terug naar het allereerste seizoen (Australië) en de bungeejump of reis opnieuw naar het sprookjesachtige Arg...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 19,95
Toon product
Wie Is De Mol? - Seizoen 2
Wie Is De Mol? - Seizoen 2 (Films en series)
Was het eerste seizoen van Wie is de Mol? nog in het subtropische Australië, in seizoen twee trekken tien nieuwe kandidaten naar Schotland. Dit is het land dat bekend staat om de hooglanden, de kilts...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 40,00
Toon product
Wie Is De Mol? - Seizoen 1
Wie Is De Mol? - Seizoen 1 (Films en series)
Het begon allemaal op 19 november 1999. De AVRO zond de eerste aflevering van Wie is de Mol? uit en een succes was geboren. Negen weken lang waren ruim 1 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd met ma...
3133Films & Series


€ 49,99
Toon product
Wie is de Mol ? - De allerbeste opdrachten 1999-2008
Wie is de Mol ? - De allerbeste opdrachten 1999-2008 (Films en series)
Het reality-spelprogramma De Mol werd in 1999 door het Belgische productiehuis Woestijnvis geproduceerd naar het idee van haar programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel V...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 29,00
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Wie is de mol?

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Wie is de mol? (uitgebracht op: 19 Nov 1999).

Wie is de mol?

Wie is de mol? YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Wie is de mol? bekijken? Bekijk op YouTube diverse Wie is de mol? filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant