Verschoten en Zoon

Verschoten en zoonDe Belgische serie Verschoten & Zoon was van 1999 tot 2007 te zien op de zender VTM. In de serie volgen wij de garagehouder René Verschoten (Jacques Vermeire) en zijn vrouw Magda (Martine Jonckheere). Magda houdt erg van winkelen en dit past niet bij René die eigenlijk erg gierig is. Verder leren wij de vriendin van Magda, Hélène (Karen Van Parijs), kennen. Er zijn in totaal 8 seizoenen gemaakt.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Verschoten en Zoon

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Verschoten en Zoon. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Verschoten en Zoon op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Verschoten en Zoon? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Verschoten en Zoon

Verschoten en Zoon DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Verschoten en Zoon?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Verschoten en Zoon YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Verschoten en Zoon bekijken? Bekijk op YouTube diverse Verschoten en Zoon filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *