The Saint

Uitgebracht op 21 May 1967 met acteurs: Roger Moore, Ivor Dean, Leslie Crawford (imdb cijfer: 7.5)

De tv serie The Saint (van 1962–1969) ging eigenlijk over een soort Robin Hood in een hedendaags jasje. Hij stal van de rijke criminelen en gaf het aan de armen, zichzelf. Maar hij probeerde ook altijd om de bestolen gansters ook de gevangenis in te werken. Echter de politie chef Claude Eustace Teal zag de Saint gewoon als een ordinaire dief en zat hem daarom gewoon achterna. The Saint liep dus wel het risico gepakt te worden.

Leuke feitjes:
In de eerste afleveringen leek het de makers leuk om The Saint (Roger Moore) met de kijkers te laten praten. Dit zien we bijvoorbeeld ook in de nieuwe serie House of Cards en deze werkwijze is dus al heel oud (1962). Later werd besloten dat een voice over de toelichting zou doen en niet meer The Saint zelf.
En weet je nog dat de heilige in de serie vaak een ‘heilig’ rondje boven zijn hoofd kreeg, een aureool / nimbus of in het Engels een Halo.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van The Saint

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie The Saint. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

The Saint op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over The Saint? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: The Saint

The Saint DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van The Saint?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan The Saint

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie The Saint (uitgebracht op: 21 May 1967).

The Saint

The Saint YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van The Saint bekijken? Bekijk op YouTube diverse The Saint filmpjes.

Misschien ook interessant