Taxi van Palemu

Uitgebracht op 20 Oct 2006 met acteurs: Eno Grauwde, Dalorim Wartes, Kim Aikman (imdb cijfer: 6.9)

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Taxi van Palemu

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Taxi van Palemu. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Taxi van Palemu op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Taxi van Palemu? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Taxi van Palemu

Taxi van Palemu DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Taxi van Palemu?

Taxi Van Palemu
Taxi Van Palemu (Films en series)
Palemu is 12 jaar en woont in Suriname. Zijn vader krijgt een ongeluk en kan zijn taxi niet meer besturen. Samen met zijn vriendje Haley besluit het werk op de taxi over te nemen. Zo willen ze geld ve...
3133Films & Series
53445Dvd
53487Kinderen & Familie


€ 9,98
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Taxi van Palemu YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Taxi van Palemu bekijken? Bekijk op YouTube diverse Taxi van Palemu filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *