Prisonbreak

In 2005 introduceerde de tv zender Fox een hele mooie serie met de naam Prison Break. Het ging over een geniale jongere broer die met opzet zichzelf in de gevangenis liet plaatsen zodat hij zijn oudere broer (Lincoln Burrows) kon helpen ontsnappen. Een hele unieke insteek in dit goed verzonnen verhaal was dat de jongere broer met de naam Michael Scofield zichzelf had laten tatoeëren en zodoende een kaart en andere geheimen van de gevangenis op zijn lichaam had staan. De serie PrisonBreak is erg spannend en heeft bij iedere aflevering een hele goede cliffhanger. Maar ook de personages zijn goed geplaatst met een aantal erg vervelende karakters ertussen.

prisonbreak collageEr zijn in totaal 4 seizoenen gemaakt. De serie is op dit moment (2016) in zijn geheel te zien op Netflix. Het 1ste seizoen, Seizoen 1, werd voor het eerst uitgezonden door RTL (op rtl 5) en dat was op 16 maart 2006. De laatste aflevering, uit seizoen 4, werd uitgezonden in 2009.

Seizoen 5

Update: inmiddels is bekend dat in 2017 een nieuw seizoen zal worden uitgezonden van deze serie, Prison Break seizoen 5.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Prisonbreak

Bekijk van de serie Prisonbreak diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Prisonbreak op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Prisonbreak? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Prisonbreak

Prisonbreak DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Prisonbreak?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Prisonbreak YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Prisonbreak bekijken? Bekijk op YouTube diverse Prisonbreak filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *