Nero Wolfe

Uitgebracht op 16 Jan 1981 met acteurs: William Conrad, Lee Horsley, George Voskovec (imdb cijfer: 7.3)

Deze tv serie uit 1981 ging over de detective Nero Wolfe (gespeeld door William Conrad). Er is slechts 1 seizoen van deze serie gemaakt bestaande uit 14 episodes. De serie was gebaseerd op de gelijknamige boekenserie Nero Wolfe van de schrijver Rex Stout.

Er was al eerder een tv serie over detective Wolfe in 1959 met Kurt Kasznar als Nero Wolfe en William Shatner als Archie Goodwin. Maar van deze zwart wit “televisieserie” is maar 1 aflevering gemaakt. Dus eigenlijk is dat geen serie en zodoende hebben we het op deze pagina over de serie uit 1981.

En om het nog ingewikkelder te maken, er was nog een tv serie (8 afleveringen) met exact dezelfde naam maar die kwam in 2012 uit Italië. Hierin speelde Francesco Pannofino de rol van Nero Wolfe en Pietro Sermonti speelde Archie Goodwin. Het verhaal werd natuurlijk wel een beetje aangepast want het speelde zich hier af in Rome en niet in New York.

In 2001 volgde nog een serie over deze detective maar dan met een iets andere naam: A Nero Wolfe Mystery. Deze serie krijgt een hoge IMDB waardering van een 8,4. In deze detectiveserie zien we Maury Chaykin als Nero Wolfe en Timothy Hutton als Archie Goodwin.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Nero Wolfe

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Nero Wolfe. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Nero Wolfe op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Nero Wolfe? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Nero Wolfe

Nero Wolfe DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Nero Wolfe?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Nero Wolfe

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Nero Wolfe (uitgebracht op: 16 Jan 1981).

Nero Wolfe

Nero Wolfe YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Nero Wolfe bekijken? Bekijk op YouTube diverse Nero Wolfe filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *