Martin and Monita

martin and monitaDe Spaanstalige serie Martin en Monita (oorspronkelijke titel is Sos Mi Vida: Martín & Monita) is een Argentijnse televisie serie, een telenovela. Deze telenovella werd in 2006 verkozen tot ‘Best Comedy’ in Argentinië. De serie gaat over de beroemde bokser Monita die vanwege een handblessure haar bokscarrière even moet pauzeren. Monita moet daarom ook op zoek gaan naar een andere baan. Grupo Quesada heeft een baan voor haar en dit bedrijf is in handen van Martin Quesada. Monita en Martin worden op slag verliefd op elkaar. Het probleem daarbij is echter dat ze beiden al een relatie hebben. Van de serie Martin and Monita zijn in totaal 231 afleveringen gemaakt. De 1e aflevering werd uitgezonden op 16 januari 2006 en de laatste in de maand januari van 2007.
 

 

 

 

Sos mi vidaNaast de prijs voor beste comedy wonnen ook de acteurs Facundo Arana (Martín) en Natalia Oreiro (Monita) prijzen. Zij kregen een prijs / award voor beste acteur en beste actrice. ‘SOS Mi Vida’ / ‘Martín & Monita’ was een echte hit in Argentinië. Het programma haalde daar een marktaandeel van meer dan 50 % en dat is veel. ‘SOS Mi Vida’ was zelfs in meer dan 38 landen te zien.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Martin and Monita

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Martin and Monita. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Martin and Monita op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Martin and Monita? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Martin and Monita

Martin and Monita DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Martin and Monita?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Martin and Monita YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Martin and Monita bekijken? Bekijk op YouTube diverse Martin and Monita filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *