Lizzie McGuire

De Amerikaanse komedie Lizzie McGuire liep tussen 2001 en 2004. De tv show werd gemaakt door Terri Minsky (primair voor Disney Channel) en gaat over een meisje met de naam Lizzie die probeert te overleven op de middelbare school. Wat redelijk uniek is aan de serie dat is de aanwezigheid van een getekende Lizzie, een animatie-Lizzie. Dit is het alter ego van Lizzie en zij laat in de tv serie zien wat Lizzie wel denkt maar niet in het echt durft te zeggen. Hilary Duff speelt Lizie McGuire. Was de serie geen overweldigend succes, nagenoeg iedereen kent Hilary Duff. Ze werd met name door deze komedie show erg bekend. En nog steeds is ze regelmatig in het nieuws en krijgt ze altijd veel aandacht van paparazzi.

lizzie mcguire

Themesong Lizzie McGuire

Klik op de afbeelding hieronder om de intromuziek van Lizzie McGuire te bekijken / te beluisten.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Lizzie McGuire

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Lizzie McGuire). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Lizzie McGuire op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Lizzie McGuire? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Lizzie McGuire

Lizzie McGuire DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Lizzie McGuire?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Lizzie McGuire YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Lizzie McGuire bekijken? Bekijk op YouTube diverse Lizzie McGuire filmpjes.

Misschien ook interessant