het Zakmes

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van het Zakmes

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie het Zakmes. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

het Zakmes op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over het Zakmes? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: het Zakmes

het Zakmes DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van het Zakmes?

Het Zakmes (DVD)
Het Zakmes (DVD) (Films en series)
Mees heeft een probleem. Per ongeluk heeft hij het zakmes van zijn vriendje Tim meegenomen. En dat mes moet Tim terughebben. Als hij het mes wil teruggeven is het te laat. Tim is verhuisd. Het enige w...
3133Films & Series


€ 18,99
Toon product
Het Zakmes
Het Zakmes (Films en series)
Bewerking van het gelijknamige boek van Sjoerd Kuyper...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 12,95
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

het Zakmes YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van het Zakmes bekijken? Bekijk op YouTube diverse het Zakmes filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *