het Mysterie van Avignon

serie mysterie van avignonDe Franse televisieserie van 8 delen (dus eigenlijk een mini serie) uit 2007 “Het mysterie van Avignon” (in het Frans: La prophétie d’Avignon) gaat over een jonge vrouw met de naam Estelle Esperanza. Zij wordt tegen haar wil meegesleurd in een stroom van geheimzinnige gebeurtenissen. De gebeurtenissen staan in verband met met een voorspelling over de toekomst van de wereld (de Profetie). Naast Estelle is ook het geheime en duistere genootschap “de Broeders van Judas” op zoek naar de Profetie. Dit genootschap heeft er geen moeite mee om tegenstanders uit de weg te ruimen in deze zoektocht.

Deze serie uit 2007 komt van de Franse regisseur David Delrieux en is een combinatie van een liefdesverhaal, een mysterieuze thriller en een familiedrama. De serie is in Nederland slechts in beperkte mate bekend omdat hij alleen op de Belgische zender één werd uitgezonden (vanaf 15 maart in 2008).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van het Mysterie van Avignon

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in het Mysterie van Avignon? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

het Mysterie van Avignon op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over het Mysterie van Avignon? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: het Mysterie van Avignon

het Mysterie van Avignon DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van het Mysterie van Avignon?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

het Mysterie van Avignon YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van het Mysterie van Avignon bekijken? Bekijk op YouTube diverse het Mysterie van Avignon filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *