Hallo België

Uitgebracht op 14 Jan 2003 met acteurs: Simonne Peeters, Frank Aendenboom, Gunter Reniers (imdb cijfer: 4.4)

Hallo BelgieDe komische serie Hallo België! werd uitgezonden door VTM en geproduceerd door Studio 100. De serie werd voor het eerst uitgezonden op 7 januari 2003 en de laatste aflevering was te zien op 8 april 2005. Er zijn in totaal 39 afleveringen gemaakt verdeeld over 3 seizoenen. Hallo België! geeft ons een kijkje in het leven van Roger Van Mechelen (gespeeld door Frank Aendenboom). Roger is de baas van bierbrouwerij Rovan en is nors en conservatief (eigenlijk gewoon een moeilijke man). Thuis krijgt hij gewoon tegenspraak van zijn dochter Charlotte (Bianca Vanhaverbeke) en van zijn huishoudster Marta Snoeck (Simonne Peeters). Marta is een bijzondere huishoudster want zij is de enige die het, tot nu toe, zo lang bij Roger uithoudt. Desondanks wordt het Marta soms ook te veel en dan dreigt ze met ontslag.

 

Hallo BelgieIn Nederland werd de serie in 2006 ook uitgezonden door de Tros (Nederland 2). Gek genoeg zond de Tros niet alle afleveringen uit maar een mix van dertien afleveringen uit het 1e en 2e seizoen.

 

 

 

Frank AendenboomUpdate: Acteur Frank Aendenboom is op 31 maart 2018 plotseling overleden (oorzaak onbekend). Aendenboom speelde diverse rollen in bekende series waaronder Matroesjka’s (2005), Crimi Clowns (2012). Maar hij was ook te zien in meer dan veertig films zoals De leeuw van Vlaanderen (1985), Hector (1987) en Blueberry Hill (1989).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Hallo België

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Hallo België. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Hallo België op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Hallo België? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Hallo België

Hallo België DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Hallo België?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Hallo België

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Hallo België (uitgebracht op: 14 Jan 2003).

Hallo België

Hallo België YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Hallo België bekijken? Bekijk op YouTube diverse Hallo België filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *