Golden Soak – de Verlaten Mijn

Uitgebracht op 13 Mar 1979 met acteurs: Ray Barrett, Christiane Krüger, Elizabeth Alexander (imdb cijfer: 7.7)

golden soak tvDe mini televisieserie “Golden Soak” was een Duits/Australische serie van slechts 6 afleveringen. De serie werd door de TROS uitgezonden van 4 oktober 1979 tot en met 8 november 1979. In de serie volgen wij geoloog Alec Hamilton (gespeeld door Ray Barrett) die een nieuw leven wil opbouwen in Australië (Down Under). Hij heeft al veel werkervaring opgedaan in de mijnen van Engeland. Daarnaast zit hij gevangen in een relatie zonder liefde met een geldlustige vrouw, Rosa. Vanwege een strafzaak tegen zijn bedrijf besluit Hamilton zijn eigen dood te ensceneren en zich elders te vestigen, helemaal in Australië. Zo komt hij bij een uitgeputte goudmijn met de naam Golden Soak. Deze mijn is eigendom van de een mysterieuze oude mijnwerker, namelijk Ed Garrety (gespeeld door Heinz Schimmelpfennig). Ondertussen blijven zijn vrouw en de politie naar hem op zoek. Genoeg spanning dus.

In Nederland is de tekst “de verlaten mijn” toegevoegd aan de titel. Echter de oorspronkelijke titel is slechts Golden Soak.

Golden Soak de Verlaten Mijn

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Golden Soak – de Verlaten Mijn

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Golden Soak – de Verlaten Mijn? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Golden Soak – de Verlaten Mijn op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Golden Soak – de Verlaten Mijn? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Golden Soak – de Verlaten Mijn

Golden Soak – de Verlaten Mijn DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Golden Soak – de Verlaten Mijn?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Golden Soak – de Verlaten Mijn

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Golden Soak – de Verlaten Mijn (uitgebracht op: 13 Mar 1979).

Golden Soak – de Verlaten Mijn

Golden Soak – de Verlaten Mijn YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Golden Soak – de Verlaten Mijn bekijken? Bekijk op YouTube diverse Golden Soak – de Verlaten Mijn filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *