DOEI

Deze tv serie uit 2001 gaat over een meidengroep met de naam 4-tune. De EO serie Doei laat de verschillende levenssituaties zien waarin de 4 meiden van de band zich bevinden. Natuurlijk hebben ze ieder hun eigen problemen, maar de muziek en de band houdt ze op het goede pad.

Liesbeth Kamerling
Liesbeth Kamerling

Acteurs van de serie waren o.a.:
Liesbeth Kamerling (als Petra)
Cynthia de Graaff  (als Fem)
Meghna Kumar (als Joye)
Annemiek van de Veer (als Vicky)
Tim Meeuws (als de manager Ron)
Lieve de Blok (als Vicky)
René Retèl (als Lennart)

De EO was na een paar uitzendingen niet tevreden over het resultaat. Volgens directeur Ad de Boer had de serie in directe zin weinig of niets met de missie van de EO te maken. Ook vielen de kijkcijfers tegen.

Het is niet echt duidelijk wat er in 2001 is gebeurt. Op diverse sites wordt gesproken over 40 episodes, het lijkt er echter op (zover ik kan nagaan) dat de serie al na 4 (of 10) afleveringen is gestopt. Wie dit nog wel weet die mag natuurlijk hieronder reageren.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van DOEI

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie DOEI. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

DOEI op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over DOEI? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: DOEI

DOEI DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van DOEI?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

DOEI YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van DOEI bekijken? Bekijk op YouTube diverse DOEI filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant