De Ridder

Uitgebracht op 13 Oct 2013 met acteurs: Clara Cleymans, Dahlia Pessemiers, Michael Pas (imdb cijfer: 7.6)

De RidderIn deze serie volgen wij Helena De Ridder (Clara Cleymans). Zij is een jonge / ambitieuze openbare aanklager die in elke aflevering haar strijd voert voor meer rechtvaardigheid. Als openbaar aanklager leidt Helena het politieonderzoek en vordert zij de straf voor de rechtbank. Elke aflevering volgt de kijker samen met Helena een misdaaddossier van het begin tot het einde, van aanklacht tot veroordeling.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Ridder

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van De Ridder. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Ridder op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Ridder? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Ridder

De Ridder DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Ridder?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan De Ridder

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie De Ridder (uitgebracht op: 13 Oct 2013).

De Ridder

De Ridder YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Ridder bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Ridder filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant