de 5e Boog

Uitgebracht op 10 Oct 2010 met acteurs: Arne Focketyn, Steven Boen, Manou Kersting (imdb cijfer: 6.7)

De 5de boog coverDe Vlaamse jeugd serie De 5e boog werd ieder weekend op Ketnet uitgezonden tussen 10 oktober 2010 (dus 10-10-10) en 12 december 2010. De fictieve serie gaat over de witte heks Cara en zij lokt 4 jongeren naar de pastorij van Schriek want de heks heeft de hulp nodig van deze jongeren. De kruidenvrouw / heks Cara wil de plannen dwarsbomen van Mordus, een duistere vuurkrachtgedaante. Er zijn in totaal 10 afleveringen gemaakt.

Grappig feitje. De acteur Steven Boen speelt de rol van Arne. En de acteur Arne Focketyn speelt de rol van Tuur, maar Arne had dus ook Arne kunnen spelen.

de 5e boog

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van de 5e Boog

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van de 5e Boog. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

de 5e Boog op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de 5e Boog? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de 5e Boog

de 5e Boog DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de 5e Boog?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan de 5e Boog

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie de 5e Boog (uitgebracht op: 10 Oct 2010).

de 5e Boog

de 5e Boog YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de 5e Boog bekijken? Bekijk op YouTube diverse de 5e Boog filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *