2 Domme Honden

In de humoristische serie “2 domme honden” (oorspronkelijke titel: 2 stupid dogs) volgen we een teckel en een schapedoes. De hond ‘Little Dog’ is het neurotische teckeltje en de ‘Big Dog’  is een onverschillige schape-does. Samen beleven ze eenvoudige avonturen waarbij het meestal gaat over een bal of over eten.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van 2 Domme Honden

Bekijk van de serie 2 Domme Honden diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

2 Domme Honden op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over 2 Domme Honden? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: 2 Domme Honden

2 Domme Honden DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van 2 Domme Honden?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

2 Domme Honden YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van 2 Domme Honden bekijken? Bekijk op YouTube diverse 2 Domme Honden filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *