123 show

De 1.2.3.-show was van 1983 tot 1986 op de buis. Eerst gepresenteerd door Rudi Carrel en later Ted de Braak. Bij deze show konden de kandidaten strijden voor grote prijzen. Daarnaast was er aan de show een loterij gekoppeld waarbij de kijker door aankoop van loten kon deelnemen. De opbrengst daarvan ging naar goede doelen. Met de opbrengst van deze loterij in het eerste seizoen werd de bouw van het schip Ms De Zonnebloem bekostigd, een schip voor vakantiereizen voor mensen met een fysieke beperking van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. Later ging het geld naar onder andere het Astmafonds, de Nederlandse Hartstichting, Nierstichting Nederland en het Rode Kruis. De show werd uitgezonden door de KRO en trok zelfs in 1983 maar rond de zes miljoen kijkers.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van 123 show

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie 123 show. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

123 show op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over 123 show? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: 123 show

123 show DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van 123 show?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

123 show YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van 123 show bekijken? Bekijk op YouTube diverse 123 show filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *