Wonder Years

Uitgebracht op 31 Jan 1988 met acteurs: Fred Savage, Dan Lauria, Alley Mills (imdb cijfer: 8.3)

Wonder Years tv-serie

Er zijn van de televisieserie The Wonder Years in totaal 6 seizoenen gemaakt en die waren te zien van 1988 tot 1993. De serie kwam van de Amerikaanse zender ABC en werd in Nederland door de VPRO uitgezonden en in Vlaanderen door de omroep VRT. De serie ging over het opgroeien van de 12-jarige Kevin Arnold. The Wonder Years speelt zich af tijdens de jaren 60 en 70 en via Kevin Arnold volgen de kijkers diverse sociale gebeurtenissen.

Belangrijke maatjes van Kevin Arnold waren het overbuurmeisje Winnie Cooper en zijn beste vriend Paul. Tijdens iedere aflevering horen we de inmiddels volwassen geworden Kevin Arnold als voice over en hij blikt terug op zijn jeugd.

 

The Wonder Years

De titelsong was Joe Cockers versie van The Beatles’ “With a Little Help from My Friends”.

The Wonder Years acteurs nu

Kevin Arnold werd gespeeld door Fred Savage (geboren op 9 juli 1976). Hij is tegenwoordig ook te zien in onder andere The Grinder, American Dad! en Friends from College. Gwendolyne “Winnie” Cooper (overbuurmeisje van Kevin en ook zijn liefje) werd gespeeld door Danica McKellar. Danica heeft sindsdien ook niet stil gezeten. Ze was bijvoorbeeld te zien in The West Wing, Static Shock, Inspector Mom en Young Justice (stem). De rol van beste vriend Paul Pfeiffer werd gespeeld door Josh Saviano. Vergeleken met de 2 voorgenoemde acteurs is Josh Saviano na Wonderyears het minst actief geweest op het witte doek / tv. Wel was hij in een paar afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit. Hij is op dit moment actief als advocaat en heeft (voorlopig) het acteren los gelaten.

de drie van The Wonder Years

De techniek waarbij een voice-over / spreker te horen is die terug blikt op vroeger is ook toegepast in andere bekende series zoals in How I Met Your Mother en State of Grace. Blijkbaar spreekt dit erg aan bij kijkers van series.

De serie was een geweldig succes. Zodoende werden er uiteindelijk zes seizoenen gemaakt. Op sociale media is te zien dat de acteurs elkaar nog wel eens opzoeken om bij te praten. Zo schreef Danica McKellar op haar Twitter account (vertaald): I zag deze kerels bij de lunch gisteren, het was zo leuk om bij te praten en te horen hoe het gaat met hun prachtige families. Ja deze mannen zijn voor mij zoals familie, want we zijn uiteindelijk wel een soort van samen opgegroeid. #memories #TheWonderYears

Wonder Years acteurs tegenwoordig

En ook programma’s zien de acteurs graag terug samen. Het nieuwsprogramma GoodDay New York had Fred Savage en Danica McKellar op bezoek om te praten over de succesvolle en klassieke tv serie.

The Wonder Years Reunie

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Wonder Years

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Wonder Years). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Wonder Years op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Wonder Years? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Wonder Years

Wonder Years DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Wonder Years?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Wonder Years

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Wonder Years (uitgebracht op: 31 Jan 1988).

Wonder Years

Wonder Years YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Wonder Years bekijken? Bekijk op YouTube diverse Wonder Years filmpjes.

Songtekst / Lyrics Wonder Years

What would you do if I sang out tune?
Would you stand up and walk out on me?
Lend me your ears and I will sing you a song.
I will try not to sing out of key.

Oh baby, I get by with a little help from my friends.
By with a little help from my friends.
All I need is my buddies.
By with a little help from my friends.
I said I’m gonna get by with a little.
By with a little help from my friends.

Said I don’t know if that’s what I’m sure do to, baby
By with a little help from my friends
Said I’m gonna make it with my friends
By with a little help from my friends
Whoa oh I’m gonna keep on trying
By with a little help from my friends
Said I’m gonna keep on trying.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse series jaren 80

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *