Baywatch

Uitgebracht op 22 Sep 1989 met acteurs: David Hasselhoff, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth (imdb cijfer: 5.4)

Baywatch serieDe serie Baywatch gaat over strandwachten die verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de Malibu stranden in Los Angeles County. Er zijn in totaal 243 afleveringen gemaakt en de serie was te zien tussen 1989 en 2001. In Nederland werd de serie uitgezonden door Veronica, Yorin en RTL 4. De serie Baywatch staat ook in het Guinness Book of Records als meest bekeken televisieserie ter wereld.

Er is later een spin-off gemaakt onder de naam Baywatch Nights.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Baywatch

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie Baywatch. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Baywatch op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Baywatch? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Baywatch

Baywatch DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Baywatch?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Baywatch

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Baywatch (uitgebracht op: 22 Sep 1989).

Baywatch

Baywatch YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Baywatch bekijken? Bekijk op YouTube diverse Baywatch filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse series jaren 80

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *