Perfect Strangers

Uitgebracht op 25 Mar 1986 met acteurs: Bronson Pinchot, Mark Linn-Baker, Melanie Wilson (imdb cijfer: 7.2)

perfect strangers tvDe Amerikaanse komedieserie Perfect Strangers werd uitgezonden van 1986 tot 1993. Er zijn in totaal 150 afleveringen gemaakt van ieder 30 minuten. Perfect Strangers werd 3 keer genomineerd voor een Emmy Award. De 1e Emmy was voor de acteur Bronson Pinchots (speelde de hoofdrol, Balki Bartokomous), de 2e Emmy was voor Doris Roberts (gastrol in de aflevering genaamd ‘Maid to Order’ waar zij de huishoudster speelde voor ‘Larry’ en ‘Balki’) en de 3e Emmy nominatie was voor de grime-afdeling.

We volgen in de serie de serieuze en Amerikaanse Larry Appleton (gespeeld door Mark Linn-Baker) en zijn verre neef Balki Bartokomous (gespeeld door Bronson Pinchot). Larry Appleton is werkzaam bij de Chicago Chronicle als journalist. Zijn neef Balki is een vrolijke en zeer naïeve schaapherder die van het Griekse eiland Mypos (fictief eiland) komt.

In Nederland werd de serie door de KRO uitgezonden onder een Nederlandse titel, namelijk Volmaakte vreemden (wat eigenlijk een vreemde vertaling was).

Perfect Strangers kreeg in september 1989 een spin-off, de nieuwe serie Family Matters (op basis van gezinsleden Winslow).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Perfect Strangers

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie Perfect Strangers. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Perfect Strangers op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Perfect Strangers? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Perfect Strangers

Perfect Strangers DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Perfect Strangers?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Perfect Strangers

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Perfect Strangers (uitgebracht op: 25 Mar 1986).

Perfect Strangers

Perfect Strangers YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Perfect Strangers bekijken? Bekijk op YouTube diverse Perfect Strangers filmpjes.

Songtekst / Lyrics Perfect Strangers

Sometimes the world looks perfect,
Nothing to rearrange.
Sometimes you get a feeling
Like you need some kind of change.
No matter what the odds are this time,
Nothing’s going to stand in my way.
This flame in my heart,
And a long lost friend
Gives every dark street a light at the end.
Standing tall, on the wings of my dream.
Rise and fall, on the wings of my dream.
The rain and thunder
The wind and haze
I’m bound for better days.
It’s my life and my dream,
Nothing’s going to stop me now.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse series jaren 80

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *