M*A*S*H*

Uitgebracht op 17 Sep 1972 met acteurs: Alan Alda, Wayne Rogers, Loretta Swit (imdb cijfer: 8.5)

De Amerikaanse komische televisieserie M*A*S*H werd uitgezonden tussen 1972 en 1983 door de AVRO. Later is deze serie ook op andere zenders herhaald. De officiele schrijfwijze is met de sterretjes (*) maar soms wordt de serie geschreven als M.A.S.H of gewoon als MASH. Deze afkorting staat voor Mobile Army Surgical Hospital. In de serie volgen wij ook de avonturen van soldaten tijdens de Koreaanse Oorlog in de jaren 50 die werken bij een mobiel veldhospitaal. De televisieserie M*A*S*H is gemaakt naar aanleiding van de film MASH.

Er zijn in totaal 251 afleveringen gemaakt van deze serie en ze hebben diverse onderscheidingen gekregen. Een echte top serie!

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van M*A*S*H*

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie M*A*S*H*. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

M*A*S*H* op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over M*A*S*H*? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: M*A*S*H*

M*A*S*H* DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van M*A*S*H*?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan M*A*S*H*

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie M*A*S*H* (uitgebracht op: 17 Sep 1972).

M*A*S*H*

M*A*S*H* YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van M*A*S*H* bekijken? Bekijk op YouTube diverse M*A*S*H* filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse series jaren 70

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *