Julia

Uitgebracht op 17 Sep 1968 met acteurs: Diahann Carroll, Lloyd Nolan, Marc Copage (imdb cijfer: 7.7)

serie JuliaActrice Diahann Carroll speelde in de klassieke tv serie Julia een weduwe die alleen haar zoon moest opvoeden. Haar man was neergeschoten in Vietnam en zodoende stond ze er alleen voor. Haar zoon Corey werd gespeeld door Marc Copage. Julia is een verpleegster bij een arts van een groot luchtvaartbedrijf. Het was toentertijd heel bijzonder dat Diahann Carroll als zwarte actrice wekelijks (van 1968 tot 1971) een rol kon spelen die niet zo stereotype was vergeleken met wat je normaal zag in die tijd.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Julia

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Julia kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Julia op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Julia? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Julia

Julia DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Julia?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Julia

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Julia (uitgebracht op: 17 Sep 1968).

Julia

Julia YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Julia bekijken? Bekijk op YouTube diverse Julia filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *