Onze Ouwe – “Der Alte”

Uitgebracht op 11 Apr 1977 met acteurs: Michael Ande, Markus Böttcher, Ulf Söhmisch (imdb cijfer: 6.3)

Deze politieserie gaat over een Hoofdcommissaris met de bijnaam “der Alte”. Hij lost strafzaken geheel op zijn eigen manier op en zoekt daarbij naar de randen van de wet. Hij werkt het best alleen want in een team werken dat is niet echt iets voor Onze Ouwe. Er zijn in de serie verschillende hoofdcommissarissen geweest. Het begon met commissaris Köster. Na 100 afleveringen kwam hoofdcommissaris Kress. De opvolger van Kress was hoofdcommissaris Rolf. En daarna kwam dan ook nog hoofdcommissaris Richard Voss.

Der Alte - Siegfried Lowitz als KösterSiegfried Lowitz speelde Erwin Köster en dat mocht hij 100 afleveringen doen. Rolf Schimpf was de acteur achter de rol van Leo Kress en hij deed dit 223 afleveringen lang. Dan kroop Walter Kreye in de rol van Hauptkommissar Rolf Herzog en dan mocht hij slechts doen in 44 afleveringen. En tot slot kwam de acteur Jan-Gregor Kremp en hij speelde de hoofdcommissaris Richard Voss en deze rol kwam in 93 episodes voor.

 

 

 

 

Der Alte - Rolf Schimpf

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Onze Ouwe – “Der Alte”

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Onze Ouwe – “Der Alte”. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Onze Ouwe – “Der Alte” op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Onze Ouwe – “Der Alte”? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Onze Ouwe – “Der Alte”

Onze Ouwe – “Der Alte” DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Onze Ouwe – “Der Alte”?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Onze Ouwe – “Der Alte”

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Onze Ouwe – “Der Alte” (uitgebracht op: 11 Apr 1977).

Onze Ouwe – “Der Alte”

Onze Ouwe – “Der Alte” YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Onze Ouwe – “Der Alte” bekijken? Bekijk op YouTube diverse Onze Ouwe – “Der Alte” filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Duitse TV series

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *