Mad Men

Uitgebracht op 19 Jul 2007 met acteurs: Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser (imdb cijfer: 8.7)

De Amerikaanse tv serie Mad Men gaat over het professionele en persoonlijke leven van de mannen en vrouwen die werken bij een reclame bureau op Madison Avenue. Het bureau heeft succes maar de reclame wereld wordt steeds meer competitief naarmate het adverteren zich ontwikkeld. Het reclamebureau moet zich aanpassen aan deze ontwikkelingen om succesvol te blijven. Het hoofdpersonage Don Draper is een talentvolle manager binnen het vakgebied, maar hij draagt geheimen met zich mee uit het verleden en het heden die ervoor kunnen zorgen dat hij alles kwijt raakt wat hij heeft bereikt, zowel privé als ook in zijn carrière.

De serie speelt zich af in de jaren zestig maar werd uitgezonden in de jaren 2000, tussen 2007 en 2015. Er zijn in totaal 7 seizoenen gemaakt met in totaal 92 afleveringen. De kracht van de serie zijn de personages en het duidelijk tonen van de verschillen tussen vroeger (jaren 60) en nu wat betreft bijvoorbeeld de omgang met minderheden, met homoseksuelen, tussen mannen en vrouwen, tussen managers en werknemers, etc.

De serie Mad Men heeft een recordaantal prijzen gewonnen ook, meerdere Golden Globes en meerdere Emmy Awards:

Golden Globes
2007 – Beste tv-serie
2007 – Beste acteur in een tv-serie (acteur Jon Hamm in de rol van Don Draper)
2008 – Beste tv-serie
2009 – Beste tv-serie
2015 – Beste acteur in een tv-serie (opnieuw Jon Hamm)
Emmy Awards
2008 – Beste tv-serie
2008 – Beste scenario
2009 – Beste tv-serie
2009 – Beste scenario
2010 – Beste tv-serie
2010 – Beste scenario
2011 – Beste tv-serie
2015 – Beste acteur in een hoofdrol (natuurlijk Jon Hamm)

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Mad Men

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Mad Men. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Mad Men op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Mad Men? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Mad Men

Mad Men DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Mad Men?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Mad Men

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Mad Men (uitgebracht op: 19 Jul 2007).

Mad Men

Mad Men YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Mad Men bekijken? Bekijk op YouTube diverse Mad Men filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *