Jenseits der Morgenröte

Waar gaat Jenseits der Morgenröte over? In 1648 ging in opdracht van handelshuis Fugger een zevenkoppige expeditie op zoek naar een nieuwe landroute naar China. Hun gevaarlijke reis voert van Augsburg in Duitsland door het tsaristische Rusland, door de eindeloze uitgestrektheid van de Siberische toendra naar de “Black Dragon”, de rivier de Amoer aan de Chinese grens, 10.000 kilometer verderop. Opgejaagd door de onverzettelijke heren van de steppe, de Kozakken en de gevreesde elite-eenheid van de tsaar, de Strelitzen, moet de groep standhouden.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Jenseits der Morgenröte

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Jenseits der Morgenröte. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Jenseits der Morgenröte op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Jenseits der Morgenröte? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Jenseits der Morgenröte

Jenseits der Morgenröte DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Jenseits der Morgenröte?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Jenseits der Morgenröte YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Jenseits der Morgenröte bekijken? Bekijk op YouTube diverse Jenseits der Morgenröte filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Duitse TV series

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *