der Bergdoktor

der Bergdoktor is een Duits/Oostenrijkse TV serie. De serie gaat over een arts die het lawaai en drukte van de stad heeft geruild voor het bergdorpje Sonnenstein. De serie is uitgezonden door ËËN vanaf 1996. Acteurs van deze serie:

Acteurs Cast:

Gerhart Lippert: Dr. Thomas Burgner
Harald Krassnitzer: Dr. Justus Hallstein
Walther Reyer: Dr. Pankraz Obermayr
Enzi Fuchs: Franzi Pirchner
Manuel Guggenberger: Maximilian “Maxl” Burgner
Anita Zagaria: Dr. Sabina Spreti
Jutta Speidel: Rosi
Michaela May: Alexandra Gräfin Brauneck
Klaus Wildbolz: Markus Graf Brauneck

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van der Bergdoktor

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie der Bergdoktor kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

der Bergdoktor op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over der Bergdoktor? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: der Bergdoktor

der Bergdoktor DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van der Bergdoktor?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

der Bergdoktor YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van der Bergdoktor bekijken? Bekijk op YouTube diverse der Bergdoktor filmpjes.

Misschien ook interessant