After Henry

Uitgebracht op 04 Jan 1988 met acteurs: Prunella Scales, Janine Wood, Jonathan Newth (imdb cijfer: 7.0)

After Henry is een Britse sitcom die werd uitgezonden van 1988 tot 1992 (schrijver Simon Brett). Er zijn in totaal 4 seizoenen gemaakt en 38 afleveringen. Voor meer informatie over deze serie, zie After Henry op IMDB.

Van deze serie is een Nederlandse variant gemaakt: Zonder Ernst.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van After Henry

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie After Henry kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

After Henry op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over After Henry? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: After Henry

After Henry DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van After Henry?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan After Henry

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie After Henry (uitgebracht op: 04 Jan 1988).

After Henry

After Henry YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van After Henry bekijken? Bekijk op YouTube diverse After Henry filmpjes.

Misschien ook interessant