Zoeken

Tracy Beaker

Jeugdserie over een 10-jarig meisje in een kindertehuis genaamd “het dumphotel”. Tracy heeft veel in pleeggezinnen gewoond en daar gaat altijd weer wat mis, waardoor ze altijd weer terug naar het kindertehuis komt.

Ook vind ze het moeilijk om zich aan de regels te houden en maakt veel ruzie. Daarnaast maakt ze allerlei vreemde avonturen mee.

Themesong Tracy Beaker

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Tracy Beaker

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Tracy Beaker. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Tracy Beaker op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Tracy Beaker? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Tracy Beaker

Tracy Beaker DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Tracy Beaker?

Tracy Beaker YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Tracy Beaker bekijken? Bekijk op YouTube diverse Tracy Beaker filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Tracy Beaker? Laat je reactie achter!

Reacties