de Sarah Connor Chronicles

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van de Sarah Connor Chronicles

Bekijk van de serie de Sarah Connor Chronicles diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

de Sarah Connor Chronicles op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Sarah Connor Chronicles? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Sarah Connor Chronicles

de Sarah Connor Chronicles DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Sarah Connor Chronicles?

Terminator The Sarah Connor Chronicles - Seizoen 1
Terminator The Sarah Connor Chronicles - Seizoen 1 (Films en series)
Een moeder die ons lot in handen heeft. Haar zoon die is voorbestemd om onze leider te worden. En hun speciale beschermer, een Terminator uit de toekomst. Samen moeten ze de toekomst veilig zien te st...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 16,00
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

de Sarah Connor Chronicles YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Sarah Connor Chronicles bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Sarah Connor Chronicles filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *