Zoeken

de Confrontatie

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van de Confrontatie

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie de Confrontatie. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

de Confrontatie op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over de Confrontatie? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: de Confrontatie

de Confrontatie DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van de Confrontatie?

Bekijk de Confrontatie op Videoland

Videoland heeft een zeer groot assortiment van films en series uit zowel binnenland (Nederlands) als ook uit het buitenland. Klik op de knop en kijk of ze de Confrontatie ook aanbieden via hun streaming dienst.

de Confrontatie YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van de Confrontatie bekijken? Bekijk op YouTube diverse de Confrontatie filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van de Confrontatie? Laat je reactie achter!

Reacties