Zoeken

the Nanny

De Amerikaanse komedieserie The Nanny ging over een Joodse kinderjuffrouw Fran Fine (actrice Fran Drescher) en die na gedumpt te worden door haar vriendje haar oude baantje weer op pakt. Haar oude baantje was het verkopen van make-up langs de deuren. Op een keer komt ze bij het huis van Maxwell Sheffield (acteur Charles Shaughnessy) en de butler Niles (acteur Daniel Davis) denkt dat Fran een sollicitante is voor de baan als kinderjuffrouw. Voor ze het door heeft werkt ze in het huis als de nieuwe kinderjuf. De serie speelt zich af in New York. Er waren in totaal 6 seizoenen en de serie was te zien tussen 1993 en 1999. In Nederland werd de serie uitgezonden op Nederland 1 door de NCRV.

Een leuke en doorlopende grap in de serie was het feit dat Fran een gigantische familie had. Dit kon je opmaken uit de verhalen die ze in de serie vertelde. In elke aflevering zit een moment waar Fran door een gebeurtenis wordt herinnerd aan een familielid en dat gaat ze dan uitgebreid vertellen aan anderen of die hier nu wel of niet op zitten te wachten.

De lach van Fran Fine

De hoofdrolspeler in de serie was Fran Fine (Fran Dreschler). In de serie was het gezin dol op haar en Maxwell werd zelfs smoorverliefd op haar. Maar ook de kijkers vonden haar personage (meestal) heel leuk. Maar ze had één opvallende eigenschap die minder aantrekkelijk was, een harde en aparte lach. Het was een zodanig opvallende lach dat deze door veel mensen werd nagedaan, zoals ook in deze video:

The Nanny nu

Fran Dreschler zet zich tegenwoordig in voor haar nonprofit organisatie “Cancer Schmancer”. Ze heeft zelf kanker overleefd en is daarna met dit goede doel begonnen. Fran Drescher is gast bij televisieprogramma TODAY om te praten over het 10 jarige bestaan van “Cancer Schmancer”. De gekke naam heeft ze gekozen om te laten zien dat kanker niet de baas is. Ziet ze er niet nog steeds hetzelfde uit in 2017 vergeleken met de jaren negentig?

Themesong the Nanny

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van the Nanny

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie the Nanny. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

the Nanny op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over the Nanny? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: the Nanny

the Nanny DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van the Nanny?

Bekijk the Nanny op Videoland

Videoland heeft een zeer groot assortiment van films en series uit zowel binnenland (Nederlands) als ook uit het buitenland. Klik op de knop en kijk of ze the Nanny ook aanbieden via hun streaming dienst.

the Nanny YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van the Nanny bekijken? Bekijk op YouTube diverse the Nanny filmpjes.

Songtekst / Lyrics the Nanny

She was working in a bridal shop in Flushing, Queens,
Til her boyfriend kicked her out in one of those crushing scenes.
What was she to do, where was she to go
She was out on her fanny.

So over the bridge from Flushing to the Sheffield’s door,
She was there to sell make up but the father saw more,
She had style, she had flair, she was there,
That’s how she became the Nanny.

Who would have guessed that the girl we described
was just exactly what the doctor prescribed?

Now, the father finds her beguiling, watch out C.C.,
And the kids are actually smiling, such joie de vivre
She’s the lady in red when everybody else is wearing tan.
The flashy girl from Flushing, the Nanny named Fran.

Copyright: Lyrics © Original Writer and Publisher

Gerelateerd

Wat vind jij van the Nanny? Laat je reactie achter!

Reacties