Navigate / search

123 show

De 1.2.3.-show was van 1983 tot 1986 op de buis. Eerst gepresenteerd door Rudi Carrel en later Ted de Braak. Bij deze show konden de kandidaten strijden voor grote prijzen. Daarnaast was er aan de show een loterij gekoppeld waarbij de kijker door aankoop van loten kon deelnemen. De opbrengst daarvan ging naar goede doelen. Met de opbrengst van deze loterij in het eerste seizoen werd de bouw van het schip Ms De Zonnebloem bekostigd, een schip voor vakantiereizen voor mensen met een fysieke beperking van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. Later ging het geld naar onder andere het Astmafonds, de Nederlandse Hartstichting, Nierstichting Nederland en het Rode Kruis. De show werd uitgezonden door de KRO en trok zelfs in 1983 maar rond de zes miljoen kijkers.

Themesong 123 show

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van 123 show


 

123 show op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over 123 show? Probeer het eens op Wikipedia: 123 show

123 show DVD's of Blu Rays?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van 123 show?

123 show YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van 123 show bekijken? Kijk eens op YouTube 123 show

Wat vind jij van 123 show? Laat je reactie achter!

reacties